CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, May 21, 2009

TaG

Peraturan nak jawab tag ni ialah:
1. Copy badge "2009 Cute's 3logger Award" untuk diletakkan di blog anda.


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
...hannie_luv_vespa...

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
1- suka kaco orang...
2 - suka baca komik...
3 - suka jejalan...
4 - suka makan karipap...
6 - aku ni gila2 cket...
7 - baran pn ada gk r tapi cket je...
8 - suka tgk ikan aku berenang...
9 - suka lpk kt kedai buku...
10 - suka animate jepun sangat2...

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog
1 - babeieka
2 - ajan
3 - fad

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan:
"ada taG untuk korang :) g kat blog aku k :)"



5 What say You Dude:

...mIsS chOki chOki... said...

NI YG MCM KAT PAGE HANNIE?
NPE X EDIT?
YANG LAST SKALI TU AYAT SHAYE!!!
HUUHUH..

GreenWave said...

dh edit..sory td men paste je xbac btl2...hehe

...mIsS chOki chOki... said...

ITS OK GREENWAVE...
CHOKICHOKI X MARAH PUN :)

babe~ieka said...

hey kamoo..ape menatang neh???confius ak..iQ ak yg genius neh x dpt nk pk wat sementara neh..harap maklum..hehe

bucik said...

WAHAHA
AKU NEH X PNDAI BAB2 MENGETAG NEHHH
:p